HR

Pošalji upit

Pošalji upit

Pošalji upit

Rashladne podloge

Rashladna podloga osnovna je komponenta bilo kojeg klizališta. Nudimo varijante podloga u obliku EPDM visokokvalitetne UV stabilizirane gume i PEHD polietilenskih cijevnih izmjenjivača topline

EPDM rashladna podloga

EPDM rashladna podloga za mobilna klizališta jedinstvena je cjelina sastavljena od AIS (arctic ice system) modula u instalaciju absorpcijsko – fleksibilnog izmjenjivača topline. Serijskim spajanjem AIS modula, sastavljenih od segmentirane EPDM rashladne podloge spojene na međusobno povezane kolektorske sabirne cijevi ugrađene u prenosivu čeličnu konstrukciju obloženu aluminijskim protukliznim limom, dobiva se potrebna površina klizališta koje se jednostavno prilagođava svojim dimenzijama prema lokaciji postavljanja.

AIS moduli proizvode se u segmentima od 2,5 metara širine, a njihove duljine osim već onih unaprijed određenih (20, 30, 40 i 50 metara), mogu biti prilagođene potrebnim dimenzijama lokacije na koje se klizalište postavlja. Ovaj tip podloge najčešće se koristi kao rashladna podloga za mobilna klizališta ali se također primijenjuje za fiksna i multifunkcijska klizališta. EPDM rashladna podloga ima veliku energetsku učinkovitost, što znači da može proizvoditi i održavati besprijekoran led od trenutka zaleđivanja, uz minimalnu energetsku potrošnju rashladnog uređaja.

saznajte više

EPDM rashladna podloga

PEHD rashladna podloga

PEHD rashladna podloga sastoji se od umreženog sustava cijevi PEHD klase koja je spojena na razdjelnike i sabirne kolektorske cijevi. Ova vrsta podloge koristi se najčešće za izgradnju fiksnih klizališta, kada se PEHD sustav cijevi se postavlja i zalijeva u betonsku armiranu ploču kako bi se dobila permanenta podloga za klizalište.

Osim primjene za fiksna klizališta, ova podloga može se koristiti i za multifunkcijska klizališta. Prednost ovakve instalacije je multifunkcionalnost: nakon zimske sezone ili završetka rada klizališta podloga se odleđuje te se može koristiti za druge sportove i javne aktivnosti.

saznajte više

PEHD rashladna podloga

Kontaktirajte nas i postanite službeni

partner tvrtke

Pošalji upit

ARCTIC MOBILNA KLIZALIŠTA SU
INOVATIVNA, FUNKCIONALNA I KVALITETNA.

Naš tim projektira i proizvodi vrhunska
klizališta i ledene parkove na koje se možete osloniti.

arctic-map

Naši zadovoljni klijenti

Prijavite se na newsletter

Pratite nas:

arctic-logo

Informacije o tvrtki

ARCTIC d.o.o.
M.Barača 54, Rijeka, Hrvatska
OIB: 57740411453

Kontakt

t: +385 51 403 032
t: +385 51 403 033
m: +385 91 4525 980
e: info@arctic.hr

© 2017. Arctic d.o.o.