HR

Pošalji upit

Pošalji upit

Pošalji upit

Oprema za održavanje leda

Za besprijekorno funkcioniranje klizališta tijekom cijelog perioda korištenja nužno je redovito održavanje, korištenjem sljedeće osnovne opreme: ručna ralica, ručni zaglađivač leda, stroj za brušenje leda i stroj za čišćenje i održavanje leda. Također, za posebne projekte nudimo i prskalice boje za led

Ručna ralica

Aluminijska ručna ralica učinkoviti je alat namjenjen za frekventno čišćenje ledene površine od snijega i strugotina nastalih klizanjem. Nakupine snijega odlažu se izvan klizališta. Redovitom upotrebom ovog alata moguće je kvalitetno održavati ledenu površinu tijekom cijelog perioda korištenja klizališta.

saznajte više

Ručna ralica

Ručni zaglađivač leda

Ručni zaglađivač leda je posebno konstruiran alat koji služi za zaglađivanje i poravnanje ledene površine. Zaglađivač se priključuje sa brzom spojnicom i gumenim crijevom na vodovodni priključak te sa regulacijom protoka vode preko razdjelnika i njezinom finom disperzijom preko tkanine led tretira do razine visoke glatkoće i kliznosti. Prije korištenja zaglađivača obavezno je prethodno ukloniti snijeg korištenjem ručne ralice.

saznajte više

Ručni zaglađivač leda

Stroj za brušenje leda

Svrha stroja za brušenje leda je uklanjanje rubnih nakupina leda uz ogradu i kuteve klizališta, teško obradive drugim strojevima. U ponudi nudimo mogućnost najma i prodaje novih ili polovnih strojeva, a detaljnije specifikacije i karakteristike stroja za brušenje leda dostupne su na upit.

saznajte više

Stroj za brušenje leda

Stroj za čišćenje i održavanje leda

Pružamo mogućnost prodaje i najma novih ili polovnih rolbi za čišćenje i zaglađivanje leda za rekreativna i profesionalna klizališta. Kapacitet stroja za čišćenje varira ovisno o potrebi i veličini klizališta. Raspolažemo rolbama s plinskim i motornim pogonom, a detaljnije specifikacije i karakteristike stroja za brušenje leda dostupne su na upit.

saznajte više

Stroj za čišćenje i održavanje leda

Prskalica boje za led

Raspršivač boje proizvodi se u dimenziji širine od 2 metra, kako bi se brzo i učinkovito obojale velike površine leda. Prskalica koristi posebne dizne namijenjene za jednako nanošenje boje na ledenu površinu. Boja za led je organski pigment koji nije štetan za okoliš, lako se čisti i ne ostavlja mrlje, a nakon što se osuši očisti se metlom.

saznajte više

Prskalica boje za led

Kontaktirajte nas i postanite službeni

partner tvrtke

Pošalji upit

ARCTIC MOBILNA KLIZALIŠTA SU
INOVATIVNA, FUNKCIONALNA I KVALITETNA.

Naš tim projektira i proizvodi vrhunska
klizališta i ledene parkove na koje se možete osloniti.

arctic-map

Naši zadovoljni klijenti

Prijavite se na newsletter

Pratite nas:

arctic-logo

Informacije o tvrtki

ARCTIC d.o.o.
M.Barača 54, Rijeka, Hrvatska
OIB: 57740411453

Kontakt

t: +385 51 403 032
t: +385 51 403 033
m: +385 91 4525 980
e: info@arctic.hr

© 2017. Arctic d.o.o.