HR

Pošalji upit

Pošalji upit

Pošalji upit

Ogradni sistemi

Izbor različitih vrsta i dimenzija ogradnih sistema omogućava lako ograđivanje ledene površine klizališta od najuobičajenih do nesvakidašnjih oblika i dimenzija klizališta, pa tako i ledenih staza

Drvene ograde

Arctic drvene ograde sastoje se od obrađenih drvenih elemenata, učvršćenih na metalnu konstrukciju, zaštićenih od vanjskih utjecaja. Proizvode se u bijeloj ili natur boji u dimenzijama od 0,50 do 2 metra dužine, te u visini od 1 ili 1,20 metara. U ponudi su također vrata i kutni elementi. Drvene ograde su samonosive, a postavljanje ograde u led obavlja se bez dodatnih bušenja ili ukopavanja, tako da se podloga ne oštećuje.

saznajte više

Drvene ograde

Polietilenske ograde

Arctic polietilenske ograde sastoje se od samonosivih čeličnih okvira na kojima su pričvršćene polietilenske bijele ploče i rukohvat. Polietilenske ograde proizvode se za klizališta različitih vrsta i namjena. Za rekreativne namjene u ponudi su ograde u dimenzijama od 0,5 do 2 metra, uključujući vrata i kut, u visinama od 1 metra, a za službena natjecanja i sportove izrađuju se prema propisanim standardima u dimenzijama od 0,5 do 2 metra, uključujući vrata i kut, u visini od 1,20 metara.

saznajte više

Polietilenske ograde

Polikarbonatne ograde

Arctic polikarbonatne ograde sastoje se od samonosivih čeličnih okvira na kojima su pričvršćene polikarbonatne transparentne ploče i rukohvat. Proizvode se također u dimenzijama modula od 0.5 do 2 metra, uključujući vrata i kut, u visinama od 1 metra. Ovakav tip ograde, iako je otporan na udarce, namjenjen je isključivo za rekreativna klizališta.

saznajte više

Polikarbonatne ograde

Ogradni sistemi sa LED rasvjetom

Novi proizvodi u našoj ponudi su ogradni sistemi sa LED rasvjetom. LED rasvjeta ugrađena je u svaki element ograde zasebno, što pruža veliku modularnost, laku montažu i demontažu same ograde, te brzu izmjenu rasvjetnih elemenata, ukoliko dođe do prestanka rada. Ovakav tip ogradnih sistema pridodaje vizualnom dojmu i ukupnoj atmosferi klizališta i cjelokupnog projekta.

saznajte više

Ogradni sistemi sa LED rasvjetom

Kontaktirajte nas i postanite službeni

partner tvrtke

Pošalji upit

ARCTIC MOBILNA KLIZALIŠTA SU
INOVATIVNA, FUNKCIONALNA I KVALITETNA.

Naš tim projektira i proizvodi vrhunska
klizališta i ledene parkove na koje se možete osloniti.

arctic-map

Naši zadovoljni klijenti

Prijavite se na newsletter

Pratite nas:

arctic-logo

Informacije o tvrtki

ARCTIC d.o.o.
M.Barača 54, Rijeka, Hrvatska
OIB: 57740411453

Kontakt

t: +385 51 403 032
t: +385 51 403 033
m: +385 91 4525 980
e: info@arctic.hr

© 2017. Arctic d.o.o.