HR

Pošalji upit

Pošalji upit

Pošalji upit

Dodatna oprema

Kako bi užitak u aktivnostima na ledu bio potpun, svako klizalište ili ledeni park mora raspolagati različitom dodatnom opremom za klizanje. Ona svakako uključuje klizaljke za najam, te ostala pomagala poput brusilica za klizaljke, garderobnih klupa za presvlačenje te dodataka poput pomagala za učenje klizanja

Klizaljke

Klizaljke iz našeg Rental asortimana namijenjene su za najam ili prodaju u novom ili rabljenom stanju za potrebe rekreativnog klizanja. U ponudi nudimo asortiman veličina klizaljki od broja 26 do broja 50. Klizaljke su izrađene od čvrstog plastičnog kalupa s mekim uloškom te su opremljene brzostezajućim regulacijskim kopčama za zakopčavanje.

saznajte više

Klizaljke

Pomagalo za klizanje – polarni medvjed

Pomagalo je namjenjeno djeci kao oslonac pri savladavanju tehnike klizanja. Izrađeno je od plastičnog materijala, u obliku je polarnog medvjeda koji na sebi ima dvije ručke za prihvat. Pored toga pomagalo ima sjedalicu na kojoj može sjediti i druga osoba. Pomagalo je vrlo korisno i omiljeno kod djece, a u ponudi nudimo i polarnog medvjeda s LED svjetlom.

saznajte više

Pomagalo za klizanje – polarni medvjed

Brusilice za klizaljke

U ponudi imamo brusilice za brušenje klizaljki, tehnološki napredne aparate jednostavne za korištenje koji omogućuju brzo i precizno rukovanje bez posebnog predznanja o tehnici brušenja. Struktura brusilica je jaka i kompaktna, ali dovoljno lagana da omogućava transport na samu lokaciju klizališta. U ponudi nudimo i dodatnu opremu za brusilicu – bruseve, dijamante i ostale rezervne dijelove.

saznajte više

Brusilice za klizaljke

Garderobna klupa

Garderobne klupe za presvlačenje i obuvanje klizaljki sastoje se od jednostrane ili dvostrane drvene sjedalice montirane na čeličnoj konstrukciji, opremljenoj vješalicama za odjeću. Proizvode se u dimenzijama dužine 1 ili 2 metra.

saznajte više

Garderobna klupa

Kontaktirajte nas i postanite službeni

partner tvrtke

Pošalji upit

ARCTIC MOBILNA KLIZALIŠTA SU
INOVATIVNA, FUNKCIONALNA I KVALITETNA.

Naš tim projektira i proizvodi vrhunska
klizališta i ledene parkove na koje se možete osloniti.

arctic-map

Naši zadovoljni klijenti

Prijavite se na newsletter

Pratite nas:

arctic-logo

Informacije o tvrtki

ARCTIC d.o.o.
M.Barača 54, Rijeka, Hrvatska
OIB: 57740411453

Kontakt

t: +385 51 403 032
t: +385 51 403 033
m: +385 91 4525 980
e: info@arctic.hr

© 2017. Arctic d.o.o.