HR

Pošalji upit

Pošalji upit

Pošalji upit

Kvaliteta i inovacije čine razliku

Arctic je specijalizirana tvrtka u Hrvatskoj i široj regiji  za poslove konzaltinga, proizvodnje, iznajmljivanja i prodaje opreme za mobilna i fiksna klizališta.Osnovni pravci poslovne strategije usmjereni su prema razvoju, stvaranju inovativnog dizajna, izradi proizvoda visoke kvalitete i pružanju vrhunske usluge najma klizališta.Zahvaljujući dugogodišnjem dobro organiziranom i kvalitetnom radu, kontinuiranom unapređenju znanja i ulaganja u ljudske resurse tvrtka je u suradnji sa klijentima izgradila povjerenje i kroz zajednički rad stekla iskustvo koje Arctic d.o.o. danas čini regionalnim tržišnim liderom u ovoj vrsti poslovanja.

U procesu proizvodnje opreme za mobilna klizališta,pažljivo odabiremo materijale i komponente koji su isključivo europskog podrijetla osiguravajući time visoku kvalitetu naših finalnih proizvoda i usluga.U svojim referencama imamo više od 250 projekata na području Hrvatske, a iz godine u godinu bilježimo porast volumena posla, kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

Standardi i certifikati

HR EN ISO 9001:2015 – Sustav upravljanja kvalitetom
Arctic koristi sustav upravljanja kvalitetom sukladno Normi HR EN ISO 9001:2015, uvriježenoj u domaćem i međunarodnom poslovnom okruženju. Norma je uvedena sa ciljem povećanja učinkovitosti rada i podizanjem kvalitete usluga usmjerenih klijentima.

 

HR EN ISO 14001:2015 – Sustav upravljanja okolišem
Uvođenjem ove norme Arctic povećava svoju uspješnost u očuvanju okoliša kroz učinkovitu uporabu resursa. Njezinom primjenom stavljamo naglasak na upravljanje vlastitim odgovornostima prema ekologiji i okolišu na sustavan način.

 

AAA Certifikat – Certifikat bonitetne izvrsnosti
Arctic d.o.o. posjeduje certifikat bonitetne izvrsnosti koji je jedan je od najvažnijih europskih standarda kojim se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka financijske kvalitete poslovnog subjekta. Ovaj certifikat je potvrda dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada zbog kojeg smo svrstani u sam vrh domaćeg gospodarstva i uz bok tvrtkama iz Europske unije.

arctic-iso arctic-iso

Prednosti našeg tima su znanje, iskustvo, predanost poslu, te pažnja koja se posvećuje i najmanjem detalju, na zadovoljstvo klijenata i klizača

Kontaktirajte nas i postanite službeni

partner tvrtke

Pošalji upit

ARCTIC MOBILNA KLIZALIŠTA SU
INOVATIVNA, FUNKCIONALNA I KVALITETNA.

Naš tim projektira i proizvodi vrhunska
klizališta i ledene parkove na koje se možete osloniti.

arctic-map

Naši zadovoljni klijenti

Prijavite se na newsletter

Pratite nas:

arctic-logo

Informacije o tvrtki

ARCTIC d.o.o.
M.Barača 54, Rijeka, Hrvatska
OIB: 57740411453

Kontakt

t: +385 51 403 032
t: +385 51 403 033
m: +385 91 4525 980
e: info@arctic.hr

© 2017. Arctic d.o.o.