HR

Pošalji upit

Pošalji upit

Pošalji upit

Kvaliteta i inovacije čine razliku

Arctic je specijalizirana tvrtka u Hrvatskoj i široj regiji  za poslove konzaltinga, proizvodnje, iznajmljivanja i prodaje opreme za mobilna i fiksna klizališta.Osnovni pravci poslovne strategije usmjereni su prema razvoju, stvaranju inovativnog dizajna, izradi proizvoda visoke kvalitete i pružanju vrhunske usluge najma klizališta.Zahvaljujući dugogodišnjem dobro organiziranom i kvalitetnom radu, kontinuiranom unapređenju znanja i ulaganja u ljudske resurse tvrtka je u suradnji sa klijentima izgradila povjerenje i kroz zajednički rad stekla iskustvo koje Arctic d.o.o. danas čini regionalnim tržišnim liderom u ovoj vrsti poslovanja.

U procesu proizvodnje opreme za mobilna klizališta,pažljivo odabiremo materijale i komponente koji su isključivo europskog podrijetla osiguravajući time visoku kvalitetu naših finalnih proizvoda i usluga.U svojim referencama imamo više od 150 projekata na području Hrvatske, a iz godine u godinu bilježimo porast volumena posla, kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

Norme i standardi

HR EN ISO 9001:2015 – Sustav upravljanja kvalitetom
Arctic koristi sustav upravljanja kvalitetom sukladno Normi HR EN ISO 9001:2015, uvriježenoj u domaćem i međunarodnom poslovnom okruženju. Norma je uvedena sa ciljem povećanja učinkovitosti rada i podizanjem kvalitete usluga usmjerenih klijentima.

HR EN ISO 14001:2015 – Sustav upravljanja okolišem
Uvođenjem ove norme Arctic povećava svoju uspješnost u očuvanju okoliša kroz učinkovitu uporabu resursa. Njezinom primjenom stavljamo naglasak na upravljanje vlastitim odgovornostima prema ekologiji i okolišu na sustavan način.

arctic-iso arctic-iso

Prednosti našeg tima su znanje, iskustvo, predanost poslu, te pažnja koja se posvećuje i najmanjem detalju, na zadovoljstvo klijenata i klizača

Kontaktirajte nas i postanite službeni

partner tvrtke

Pošalji upit

ARCTIC MOBILNA KLIZALIŠTA SU
INOVATIVNA, FUNKCIONALNA I KVALITETNA.

Naš tim projektira i proizvodi vrhunska
klizališta i ledene parkove na koje se možete osloniti.

arctic-map

Naši zadovoljni klijenti

Prijavite se na newsletter

Pratite nas:

arctic-logo

Informacije o tvrtki

ARCTIC d.o.o.
M.Barača 54, Rijeka, Hrvatska
OIB: 57740411453

Kontakt

t: +385 51 403 032
t: +385 51 403 033
m: +385 91 4525 980
e: info@arctic.hr

© 2017. Arctic d.o.o.