HR

Pošalji upit

Pošalji upit

Pošalji upit

Klizališta

Mobilna klizališta su inovativna,funkcionalna i kvalitetna. Za svaku lokaciju, planirani budžet ili specifični zahtjev nastojimo osmisliti i realizirati optimalno rješenje.Svakom klijentu pristupamo personalizirano i osmišljavamo originalni i za njega prilagođeni proizvod.

Mobilna klizališta

Osnovne prednosti mobilnih, montažnih klizališta odlikuju se u visokoj razini modularnosti i izvedbama u različitim oblicima.Najčešće se izvode manje složena klizališta u pravokutnom, kvadratnom ili kružnom obliku od najmanjih do velikih olimpijskihdimenzija (ledena dvorana), prilagodba prostoru i veličini lokacije, kao i mogućnost proširenja ili izmjene lokacije postavljanja iz sezonu u sezonu.

Mobilna, montažna klizališta koriste se kao otvorena i natkrivena ili u zatvorenom prostoru poput ledenih dvorana.Tehnologija kojom se izrađuju Arctic mobilna klizališta omogućuje jednostavno rukovanje pri sastavljanju i rastavljanju, oblikom se lako prilagođavaju prostoru i veličini lokacije za postavljanje, mogu se premještati iz sezone u sezonu.Mobilna klizališta se razlikuju po obliku na pravokutna, kvadratna i kružna.

Klizanje, kao potpuno nov sport u navedenim sredinama, zadovoljio je sudionike na mnogim razinama:
• sportsko-rekreativnoj
• zdravstvenoj
• zabavnoj
• edukativnoj,na što smo posebno ponosni kod onih najmlađih klizača.

Klizališta su višenamjenska kroz cijelo godišnje doba a razlikuju se prema svrsi:
• adventska
• event klizališta
• profesionlana sportska

arctic_mobilno_klizaliste4

Klizališta sa stazama

U posljednje vrijeme razvili smo složenije izvedbe mobilnih i montažnih klizališta koja se razlikuju od ostalih. Sastoje se od većeg centralnog klizališta na koji je povezana jedna ili više staza za klizanje u zajedničku cjelinu. Veličinu staza, njihovu količinu i oblik kreiramo pojedinačno ovisno o vrsti lokacije i zahtjevu klijenta.Klizalište izvedeno već sa jednom stazom daje jedinstven izgled i pruža veću zabavu i dodatni užitak klizanja za cijelu obitelj.

arctic_ledeni_parkovi11

Ledeni parkovi

Ledeni parkovi su najveći i najsloženiji oblik klizališta koji sadržava više staza za klizanje sa jednim ili više centralnih klizališta međusobno povezanih u cjelinu. Sklop spojenih različitih oblika staza za klizanje sa jednim ili više zavoja i rotora kao i ravnih djelova stvara posebno zanimljiv i razigrani izgled cjeline ledenog parka i nezaboravan doživljaj klizanja.

Osim staza za klizanje sadržaj ledenih parkova često nadopunjavaju i tobogani sa ledom kao i igrališta sa snijegom za najmlađe. Ponuda lednih parkova namjenjena je cijeloj obitelji, klizačima i neklizačima gdje svatko može pronaći za sebe zanimljiv sadržaj.

Zagreb, prosinac 2014.Klizalište na Tomislavovom trguSnimio Igor Nobilo

Curling i eisstock tereni

Curling je jedan od najzanimljivijih i najatraktivnijih zimskih sportova koji je stekao široku popularnost u posljednje vrijeme. Curling tereni se obrađuju specijalnim alatima i strojevima, a izrađuju se u duguljastom pravokutnom obliku i mogu biti zasebeni ili dio površine klizališta.
Zahvaljujući mobilno montažnoj tehnologiji izrade podloge za zaleđivanje, curling tereni se mogu postaviti na različitim lokacijama.Curling tereni mogu biti različitog sadržaja, za profesionalna sportska natjecanja ili zabavu putem rekreacije, a odlično se uklapaju kao dio adventske ponude.

Fiksna klizališta

Fiskna klizališta sastoje se od sklopa komponenti opreme koji su ugrađeni u podlogu na predviđenoj lokaciji, a to su: rashladna podloga (koja može biti izvedena iz EPDM ili PEHD rashladne podloge), zračno hlađenog mobilnog rashladnog uređaja ili fiksne rashladne stanice te ograda za profesionalnu ili rekreativnu upotrebu. Ovakav tip klizališta ima kratak rok pripreme u izradi ledene plohe i najčešće se postavlja u zatvorenim prostorima poput dvorana i prostora predviđenih za sportskorekreativne aktivnosti i mogu služit za sportove na ledu, rekreacijske sportove te kao olimpijska klizališta, a također se mogu izgraditi i na otvorenim površinama.

arctic_fiksna_klizalista1

Multifunkcionalna klizališta

Multifunkcionalna klizališta sastoje se od rashladne podloge, zračno hlađenog rashladnog uređaja te ogradnih sistema. Rashladna podloga (koja može biti izvedena u EPDM ili PEHD rashladnom sistemu) postavlja se ispod pokrivne podloge poput umjetne trave, tartana ili drugih podloga za sport, rekreaciju ili javna događaja.

Ova tehnologija omogućuje da se podloga koristi zimi za klizanje, a u drugim razdobljima godine za sportsko-rekreativne aktivnosti ili javna događanja.

arctic_multifunkcionalno_klizaliste2

Kontaktirajte nas i postanite službeni

partner tvrtke

Pošalji upit

ARCTIC MOBILNA KLIZALIŠTA SU
INOVATIVNA, FUNKCIONALNA I KVALITETNA.

Naš tim projektira i proizvodi vrhunska
klizališta i ledene parkove na koje se možete osloniti.

arctic-map

Naši zadovoljni klijenti

Prijavite se na newsletter

Pratite nas:

arctic-logo

Informacije o tvrtki

ARCTIC d.o.o.
M.Barača 54, Rijeka, Hrvatska
OIB: 57740411453

Kontakt

t: +385 51 403 032
t: +385 51 403 033
m: +385 91 4525 980
e: info@arctic.hr

© 2017. Arctic d.o.o.